certyfikat
艢liwkowe 艂贸deczki

Sk艂adniki

  • cukinia ma艂a 鈥 1 szt.
  • 艣liwki suszone 鈥 1 op.
  • makaron muszle 鈥 1 op.
  • pieczarki 艣wie偶e 鈥 250 g
  • ser 偶贸艂ty 鈥 100 g
  • czosnek
  • s贸l, pieprz
  • oliwa z oliwek 鈥 3 艂y偶ki

Wykonanie

  1. Cukini臋 i pieczarki pokroi膰 w drobn膮 kostk臋, podsma偶y膰 na oliwie z czosnkiem, doprawi膰 do smaku pieprzem i sol膮.
  2. Makaron ugotowa膰 osobno w osolonej wodzie.
  3. Muszle nape艂ni膰 farszem i posypa膰 tartym serem.
  4. Lekko zapiec w piekarniku do roztopienia sera.